Сакате да вратите дел или цела нарачка?

Согласно правната регулатива и политиката на НАША ДОБРА ЗЕМЈА, клиентот има право да ги врати купените производи во рок од 15 дена или до датумот до кога производот може да се употребува (до означениот рок на траење). Прочитајте повеќе во делот Правила и услови

Ве молиме пополнете го следниот формулар:
  Back to Top
  Кошница
  Затвори

  Немате ставено производи

  Подесување на приватноста

  Оваа страна користи веб колачиња "Cookies" со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство. Со користењето на нашиот веб сајт вие се согласувате со користењето на „Cookies“.