Добра Земја е првата продавница за органска храна во Македонија.

Доколку здравјето и заштитата на природата ви се приоритет, тогаш сте на вистинското место.

Slide ПРОИЗВОДИ ЛОКАЛНИ ОРГАНСКИ Нарачај до дома! Проверени производи од домашни производители:
секогаш свежо и сезонско!

Доставата на производи се врши во петок. За точниот термин ќе бидете контактирани од страна на доставувачот.

Производ на неделата

Неделна промоција на домашни проверени производи

Најнови производи

Локална храна од најчистите предели на Македонија

СЕРТИФИЦИРАНИ ОРГАНСКИ И ЕКОЛОШКИ ПРОИЗВОДИ

Ние сме првата задруга на потрошувачи на органска храна во Македонија

100% Органско:

Хемиски нетретирани производи

100% Локално:

Само локално произведена храна

100% Одржливо:

Храна произведена со грижа кон природата

100% Храна со лице:

Лично го познаваме секој производител

100% Задруга:

Соработка и грижа за заедницата

100% Реупотребливо:

Не користиме пластика

ЗАШТЕДИ ДО 40% СО НЕДЕЛНА ОРГАНСКА КОШНИЧКА!

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

ЗА СИТЕ НАРАЧКИ НАД 1200 ДЕНАРИ. СВЕСНИ СМЕ ЗА СТАПКАТА НА ЗАГАДУВАЊЕ И ЕМИСИЈА НА ЈАГЛЕРОД ДИОКСИД ВО АТМОСФЕРАТА КОИ СЕ СОЗДАВААТ СО ТРАНСПОРТ ПРИ СЕКОЈА НАРАЧКА. ВЕРУВАМЕ ВО ИНДИВИДУАЛНАТА МОЌ И ЗАТОА СЕ ОБВРЗУВАМЕ ЗА СЕКОЈА 10-ТА НАРАЧКА ДА ВЛОЖИМЕ ВО ЗАСАДУВАЊЕ НА 1 ДРВО.

НУЛА ОТПАД

ДА СЕ ПОСТИГНЕ 100% ПРИМЕНА НА НУЛА ОТПАД Е ГОЛЕМ ПРЕДИЗВИК! СЕ СТРЕМИМЕ КОН ТАА ЦЕЛ СО АКЦЕНТ НА РЕФУС ПРОИЗВОДИ, НЕКОРИСТЕЊЕ ПЛАСТИЧНИ КЕСИ, РЕУПОТРЕБА НА КОШНИЧКИ И РАЗМЕНА НА АМБАЛАЖА СО ПРОИЗВОДИТЕЛИ, ЈАВЕН ТРАНСПОРТ ЗА НАБАВКА... ВЕ ОХРАБРУВАМЕ ДА НОСИТЕ СВОЈА АМБАЖАЛА ПРИ ПАЗАРУВАЊЕ!

ЧЛЕНСКИ ЦЕНИ

ЗА СИТЕ КОИ ЌЕ СЕ РЕШАТ ДА СТАНАТ ЧЛЕНОВИ СО ПРИКЛУЧУВАЊЕ КОН УНИКАТНИОТ МОДЕЛ НА НЕДЕЛНА ОРГАНСКА КОШНИЧКА. СО ТОА ПРИДОНЕСУВАТЕ КОН ПЛАНИРАНО ПРОИЗВОДТВО И ПЛАНИРАН ОТКУП НА ОРГАНСКИ ПРОИЗВОДИ, БАЛАНС МЕЃУ ВАШИТЕ ПОТРЕБИ И ОНИЕ НА ПРОИЗВОДИТЕЛОТ. ПОКРАЈ ТОА, ПРИДОНЕСУВАТЕ ЗА РАЗВОЈОТ НА ЛОКАЛНОТО ОРГАНСКО ПРОИЗВОДСТВО!

Back to Top
Shopping Cart
Close

No products in the basket.

Подесување на приватноста

Оваа страна користи веб колачиња "Cookies" со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство. Со користењето на нашиот веб сајт вие се согласувате со користењето на „Cookies“.