Џем од праски – органски / 260 гр

Количина: 260 гр. Состав: праски, агаве сируп. Сертифицирано од ПРОЦЕРТ Скопје. Погодно за вегани.

Ливадски мед Меден Исток – одобрен / 500 гр.

Количина: 500 гр.
Потекло: Брегалнички регион.
Производ одобрен од Добра Земја, добиен од автохтоната пчела Apis mellifera macedonica.
Сертификат „Одржливо произведен мед и други пчелни производи“, регистриран во Државниот завод за индустриска сопственост.

Маџун – органски

Потекло: Кавадарци.
Берба: 2021
Производ од сертифицирано органско грозје.
Произведува: Семејна винарија Пешков

Маџунот е природен производ добиен од грозје, произведен без додавање шеќери. Начини на конзумирање:
– неразреден, 1 до 2 лажици наутро
– како засладувач во чај, млеко, кафе, какао

Сок од аронија – органски / 200 мл.

Количина: 200 мл.
Потекло: Струшко.

Состав: 100% ладно цеден сок од аронија. Без додаток на вода, вештачки засладувачи, шеќери, конзерванси и вештачки бои.

Произведува: Биомелан Продукт ДООЕЛ Струга
По отворање да се употреби во рок од 10 дена.

Сок од аронија – органски / 1л.

Количина: 1 литар.
Потекло: Струшко.

Состав: 100% ладно цеден сок од аронија. Без додаток на вода, вештачки засладувачи, шеќери, конзерванси и вештачки бои.

Произведува: Биомелан Продукт ДООЕЛ Струга
По отворање да се употреби во рок од 10 дена.

Планински мед Меден Исток – одобрен / 250 гр.

Количина: 250 гр.
Потекло: Брегалнички регион.
Производ одобрен од Добра Земја, добиен од автохтоната пчела Apis mellifera macedonica.
Сертификат „Одржливо произведен мед и други пчелни производи“, регистриран во Државниот завод за индустриска сопственост.

Ливадски мед Меден Исток – одобрен / 250 гр.

Количина: 250 гр.
Потекло: Брегалнички регион.
Производ одобрен од Добра Земја, добиен од автохтоната пчела Apis mellifera macedonica.
Сертификат „Одржливо произведен мед и други пчелни производи“, регистриран во Државниот завод за индустриска сопственост.

Планински мед Меден Исток – одобрен / 500 гр.

Количина: 500 гр.
Потекло: Брегалнички регион.
Производ одобрен од Добра Земја, добиен од автохтоната пчела Apis mellifera macedonica.
Сертификат „Одржливо произведен мед и други пчелни производи“, регистриран во Државниот завод за индустриска сопственост.

Екстра девствено ладно цедено сончогледово масло – еколошко / 500 мл

Количина: 500 мл.
Производител: БиоОил
Потекло: Македонија.
Производот поседува сертификат за еколошкo производство.

Еко јајце – одобрени / 10 пар.

Количина: 10 јајца од домашни слободни кокошки хранети со сопствено произведена храна.
Потекло: с. Фалише, Тетовско.
Производ проверен и одобрен од Добра Земја.

Back to Top
Shopping Cart
0

No products in the basket.

Return to Shop
Подесување на приватноста

Оваа страна користи веб колачиња "Cookies" со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство. Со користењето на нашиот веб сајт вие се согласувате со користењето на „Cookies“.

Added to cart