Ливадски мед Меден Исток – одобрен / 500 гр.

Home/Мед и засладувачи/Ливадски мед Меден Исток – одобрен / 500 гр.
Распродадено

Ливадски мед Меден Исток – одобрен / 500 гр.

Out of stock

Количина: 500 гр. Потекло: Брегалнички регион. Производ одобрен од Добра Земја, добиен од автохтона...

Количина: 500 гр.
Потекло: Брегалнички регион.
Производ одобрен од Добра Земја, добиен од автохтоната пчела Apis mellifera macedonica.
Сертификат „Одржливо произведен мед и други пчелни производи“, регистриран во Државниот завод за индустриска сопственост.

Read more

470.00 ден

Out of stock

Compare
Size Chart
Количина: 500 гр. Потекло: Брегалнички регион. Производ одобрен од Добра Земја, добиен од автохтоната пчела Apis mellifera macedonica. Сертификат „Одржливо произведен мед и др...

Количина: 500 гр.
Потекло: Брегалнички регион.
Производ одобрен од Добра Земја, добиен од автохтоната пчела Apis mellifera macedonica.
Сертификат „Одржливо произведен мед и други пчелни производи“, регистриран во Државниот завод за индустриска сопственост.

Read more

Vendor Information

  • Address:
Back to Top
Shopping Cart
Close

No products in the basket.

Подесување на приватноста

Оваа страна користи веб колачиња "Cookies" со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство. Со користењето на нашиот веб сајт вие се согласувате со користењето на „Cookies“.