Пробна органска кошница x4

Home/Разно/Пробна органска кошница x4

Пробна органска кошница x4

In Stock

Пробајте го нашиот модел на органски кошнички 1 месец без обврска за членство! Проб...

Пробајте го нашиот модел на органски кошнички 1 месец без обврска за членство! Пробниот период вклучува:

 • подигнување на кошничка 4 последователни четвртоци
 • можност за достава до дома*
 • 4 кошнички составени од сезонски органски производи
 • производи пресметани по членски цени (до -30%)
 • избор меѓу 2 типа кошнички
 • можност за замена на 1 производ
 • приоритет на производи
 • членски цени за дополнителни производи

*Доставата не е пресметана во цената. Доставата на една кошничка чини 100 денари.

Read more

2,400.00 ден

Quantity:
Compare
Size Chart

Пробајте го нашиот модел на органски кошнички 1 месец без о...

Пробајте го нашиот модел на органски кошнички 1 месец без обврска за членство! Пробниот период вклучува:

 • подигнување на кошничка 4 последователни четвртоци
 • можност за достава до дома*
 • 4 кошнички составени од сезонски органски производи
 • производи пресметани по членски цени (до -30%)
 • избор меѓу 2 типа кошнички
 • можност за замена на 1 производ
 • приоритет на производи
 • членски цени за дополнителни производи

*Доставата не е пресметана во цената. Доставата на една кошничка чини 100 денари.

Read more

Vendor Information

 • Address:
Shopping Cart
Close

No products in the basket.

Подесување на приватноста

Оваа страна користи веб колачиња "Cookies" со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство. Со користењето на нашиот веб сајт вие се согласувате со користењето на „Cookies“.