Микс од шумски органски печурки / 290 гр.

Out of stock

Количина: 290 гр.
Состав: органски вргањ, органско масло, лимонска киселина, црн пипер, сол.
Сертифициран органски производ.

160.00 ден

Членска цена: 173 ден