Трифулато од органски вргањ во масло / 190 гр.

Нема залиха

Количина: 190 гр.
Состав: органски вргањ, органско масло, лук, црн пипер, бел оцет, сол.
Сертифициран органски производ.

213.00 ден

Членска цена: 230 ден