Маслинки – органски / 300 гр.

Нема залиха

Количина: 730 гр. Нето: 300 гр.
Состав: маслинки, вода, сол, оцетна киселина, маслиново масло.
Потекло: Валандово.
Сертифицирано од Балкан Биосерт.

220.00 ден

Членска цена: 160 ден

Нема на залиха