Еко јајце – одобрени / 10 пар.

Нема залиха

Количина: 10 јајца од домашни слободни кокошки хранети со сопствено произведена храна.
Потекло: с. Фалише, Тетовско.
Производ проверен и одобрен од Добра Земја.

170.00 ден

Членска цена: 150 ден

Нема на залиха