Ајвар од органска пиперка / 350 гр.

Нема залиха

Потекло: с. Паликура, Кавадарци.
Домашен ајвар направен по традиционален рецепт од сертифицирана органска пиперка, сорта капија.

250.00 ден

Членска цена: 400 ден

Нема на залиха