Јаболка Златен Делишес – органски / кг

На залиха

Потекло: Кочани.
Сорта: Златен Делишес.
Сертифицирано од ПРОЦЕРТ Скопје.

130.00 ден

Членска цена: 100 ден

На залиха

Количество: