Планински мед Меден Исток – одобрен / 500 гр.

Home/Мед и засладувачи/Планински мед Меден Исток – одобрен / 500 гр.
Распродадено

Планински мед Меден Исток – одобрен / 500 гр.

470.00 ден

Количина: 500 гр. Потекло: Брегалнички регион. Производ одобрен од Добра Земја, добиен од автохтоната пчела Apis mellifera macedonica. Сертификат „О

Количина: 500 гр.
Потекло: Брегалнички регион.
Производ одобрен од Добра Земја, добиен од автохтоната пчела Apis mellifera macedonica.
Сертификат „Одржливо произведен мед и други пчелни производи“, регистриран во Државниот завод за индустриска сопственост.

Read more
Size Chart

Out of stock

Compare
Количина: 500 гр. Потекло: Брегалнички регион. Производ одобрен од Добра Земја, добиен од автохтоната пчела Apis mellifera macedonica. Сертификат „Одржливо произведен мед и др

Количина: 500 гр.
Потекло: Брегалнички регион.
Производ одобрен од Добра Земја, добиен од автохтоната пчела Apis mellifera macedonica.
Сертификат „Одржливо произведен мед и други пчелни производи“, регистриран во Државниот завод за индустриска сопственост.

Read more
Back to Top
Shopping Cart
0

No products in the basket.

Return to Shop
Подесување на приватноста

Оваа страна користи веб колачиња "Cookies" со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство. Со користењето на нашиот веб сајт вие се согласувате со користењето на „Cookies“.

Added to cart